Velkommen til vår verden av

Digital markedsføring

Hva kan vi
hjelpe deg med?

Vi i Skya Markedsføring ønsker å bistå deg med alt rundt markedsføringen av din bedrift. Vi kan bidra som sparringspartner, med ideer når du trenger noe nytt, eller når du har behov for å sette bort deler av driften rundt markedsføringen.

Sammen finner vi ut av hva som er best for deg og din bedrift
– slik at du kan fokusere mest mulig på det du egentlig ønsker!

Digital markedsføring

Selv om digital markedsføring gir muligheter vi ikke hadde for kun noen år tilbake, så har vi full forståelse for at det kan bli mye.
Jada, i perioder kan vi bli svette vi og. Som for eksempel når Meta finner på noen morsomme endringer eller plattformer ikke fungerer som de skal.

Men hadde det ikke vært deilig om vi hjalp deg i slike tilfeller, så du slapp å bruke tid på det selv?

Det å gjøre bedriften synlig på nett i dag ser vi for oss er litt som å
fly mellom skyer – veldig spennende, men også noe vanskelig å navigere.

Konstante endringer som skal imøtekommes, og det er alltid mye (og mer blir det) å holde seg oppdatert på. Om du i dag ønsker at kundene dine skal legge merke til deg, da må du nesten være der de er! Heldigvis finnes det flere muligheter, og det er mange måter å nå ut til publikum på.

Blant annet ved å bruke:
SEO
Sosiale medier
E-postmarkedsføring
Annonser og kampanjer

Vi i Skya Markedsføring ønsker å jobbe tett på, samt være tilgjengelige over en lengre periode – for deg som ønsker det. I tillegg ønsker vi å ha muligheten til å være fleksible for deg som kun ønsker oss nå og da, eller til kortere oppdrag. Derfor ikke på oss for mange kunder av gangen.

Med andre ord: Vi ønsker å jobbe med deg som et team, hvor vi bidrar med det vi kan best, men at du fortsatt skal ha kontrollen!

Tjenester

Trenger du hjelp til kampanjer og annonser? Kontinuerlig eller i perioder?
Vi i Skya Markedsføring kan hjelpe deg på Google, Meta og LinkedIn.
Vårt mål er at du skal nå kundene dine, der de er!

For å nå kunden din dag etter dag, gjennom hele året og for at kampanjene dine skal kunne yte maksimalt er organisk innhold viktig. Vi i Skya Markedsføring kan hjelpe deg med Instagram, Facebook og LinkedIn. Om du ønsker kan vi ta over driften for en periode, eller vi kan komme med forslag til posteplanlegging, se på hva som eventuelt kan endres til det bedre, eller bidra med en helhetlig strategi.

Det er en grunn til at uttrykket «vi spiser med øynene» er funnet opp. I stor grad gjelder dette også på nett. Bilder og hvordan vi utad ser ut gir et førsteintrykk- Om du skulle hatt bilder av ansatte, dokumentert et kundeoppdrag eller få et mer personlig uttrykk, så kan vi hjelpe med det. Bilder eller filmsnutter som kan brukes om igjen i de ulike kanalene. Om det er produktbilder, fancy drinker eller deilig mat som dere gjerne vil få vist frem. Våre samarbeidsfotografer tar både bilder og film for alt fra brand, produkt til portrett.

Hos oss er vi selvsagt opptatte av fornøyde kunder, og vi deler gjerne vår kunnskap med deg og din bedrift. Kanskje din bedrift ønsker å lære hvordan du bruker sosiale medier eller en bestemt funksjon? Hadde det hjulpet å lage en strategi rundt postingen? Eller trenger du bare en sparringspartner i perioder?
Kurs, workshop eller en til en – vi hjelper deg med det vi kan!

Visste du at…

9 av 10 nordmenn mellom 16 og 79 år bruker internett daglig (SSB)

80% av nordmenn (over 18 år) bruker sosiale medier daglig (Ipsos)

Over halvparten av unge nordmenn følger influensere, ukentlig (Telenor)

Vi er Skya Markedsføring

Maria

Daglig leder og Innholdsprodusent i Skya Markedsføring. Elsker å snakke løsninger og komme med ideer. Hun er bestevenn med Instagram, og bruker generelt litt for mye tid på sosiale medier. Utdannet journalist, så ja, hun stiller ofte mange spørsmål og koser seg med research. Legg til 5 år som veileder og coach og du får en miks av nysgjerrighet, samt løsningsorienterte planer. Maria har jobbet med drift av some og vært stemmen utad til flere bedrifter – selvsagt uten at noen vet
det. Påfyll av markedsføringsledelse har hun også.

Jørgen

Har du hørt om regnskapsføreren som også liker annonsering? Vel, det har du nå. En unik kombinasjon mener vi. Det å forstå tall og budsjett, konverteringer og fortjeneste – det er jo hva man ønsker når man setter opp annonseringer og kampanjer. Han ser helhetlig, har teknisk forståelse og er svært dedikert ovenfor sine kunder. Har du i tillegg en webshop? Ja, da kan Jørgen hjelpe deg med det og!

 

Samarbeidspartnere

Alessio

Foto- og videograf. Trenger du et visuelt innhold til en promotering av produkt eller plass? Hva med levende innhold for dine kanaler? Eller kanskje du driver restaurant, og ønsker å ta bilder av deres nye retter? Ingenting er for stort eller lite, bilde eller film – Alessio is your guy!

Ida

Har du lyst på bilder til dine plattformer, kanskje en ny bildebank for hver årstid?
Hva med nye og personlige bilder til nettsiden – for du vet, personlighet selger!
Ida er fantastisk på brand- og portrettfoto.

Monica

En magiker som har en trylleformel bestående av web- og grafisk design. Hun setter seg lett inn i ulike bedrifter, og forstår både menneskene bak og uttrykket som ønskes å formidles. En unik egenskap Monica har er at hun lager hver nettside personlig, slik at den matcher hver enkelt bedrift. Nevnte vi at hun er super effektiv?

La oss bli
godt kjent

NB:

Vi er ganske så personlige, og du blir nok godt kjent med oss
om vi havner opp med å jobbe sammen!