Jobbe i Skya?

Bli en del av Skya-gjengen du også!

Vi vurderer alltid kandidater – har du erfaring og ønsker å jobbe i et inkluderende firma, hvor du får lov til å jobbe med det du er god på eller ønsker å utvikle deg på, eller om du er uten erfaring eller nyutdannet og ønsker å se hvilke muligheter som finnes. Ta kontakt med oss!

Ansatte i Skya

Disse stillingene har
vi tilgjengelige nå:

Holmestrand: Regnskapsfører/regnskapskonsulent

I dag er det 1 avdelingsleder ved kontoret, med et stort engasjement for regnskap, systemer og interne rutiner.  Vi har som mål å være 5-6 ansatte innen to år. I Holmestrand er vi plassert på Gullhaug, og vi har kunder over hele landet.

Tønsberg: Regnskapsfører/ regnskapskonsulent

I Tønsberg er vi for øyeblikket 15 ansatte, i tillegg til at vi er samlokalisert med Norsk Lønn. Her er vi en engasjert og blid gjeng, som bistår hverandre og våre kunder. Vi er plassert sentralt på Kilen, og vi har kunder over hele landet.

Tønsberg: Teamleder

Som teamleder er du god på menneskelige relasjoner, samtidig som du trives med å holde oversikt. Teamleder skal jobbe tett mot daglig leder og andre teamledere, og skal få gode utviklingsmuligheter.

Du skal også få tid og anledning til å utøve rollen som teamleder. Rollen innebærer blant annet implementering av nye rutiner, oppfølging av kapasitet i teamet og deling av oppgaver mellom teamet, oppfølging i forkant av alle frister og ved frister, løpende dialog internt i teamet, oppfølging av faglig kompetanse i teamet inkl. kursbehov, være tett på egne medarbeidere og kunder i teamet, bistå med faglig kompetanse internt og eksternt.

Stillingen vil også innebære et kundeansvar, men hvor målet er at mye av det løpende arbeidet kan gis til medarbeiderne i teamet og at vi spiller hverandre gode.

Tønsberg / Holmestrand: Regnskapsressurs på et
spennende vekstprosjekt for Norgesgruppen

Vi har for tiden et spennende vekstprosjekt som vi fører regnskapet for, for Norgesgruppen. For de rette menneskene er dette engasjerende og lærerikt! Ta kontakt med oss for å høre mer!

Hos oss får du:

  • Jobbe i nettbaserte programmet
  • Kontor i hyggelige lokaler, med parkering
  • En fleksibel jobbhverdag, som gir deg muligheter til å styre egen hverdag ut i fra ansvar, kunder og oppgaver, samt muligheter for hjemmekontor
  • Spennende kunder å samarbeide med, samt et firma som ikke står stille og som hele tiden jobber for utvikling
  • Engasjerte kollegaer med faglig tyngde
  • Et godt arbeidsmiljø
  • Kurs og kompetanseheving der vi ser at du har potensiale til å utvikle deg, styrke fagkunnskapen, eller holde vedlike kompetanse. Statsautoriserte regnskapsførere får dekket alle kurs innenfor autorisasjonsordningen.