barnehageregnskap

Vi kan barnehager

Barn leker med kuleramme barnehageregnskap

Spesialiserte team

Vi har ansatte hos oss med lang erfaring med regnskap for barnehager, herunder regnskap og bokføring, fakturering, oppfølging av innbetalinger, lønn, innrapporteringer (pass og stell av barn/BASIL) og drift av barnehager.

Vi bistår med «alt» – og vi strekker oss langt for at dere skal bli fornøyde! Vårt mål er at dere skal kunne fokusere på barnehagen og drift av barnehagen deres, og oppleve en god samarbeidspartner i oss – hvor regnskapet og det som hører med holdes i orden!

Hos Skya er vi opptatt av å få til et tett og godt samarbeid hvor vi blir kjent med dere og forstår deres behov og deres drift. På denne måten kan vil tilpasse oss best mulig, og vi er fleksible i arbeidsdelingen dersom dere ønsker å håndtere noe av det administrative på egenhånd – eller om dere ønsker at vi håndterer alt.

Tjenester vi kan bistå barnehager med

Systemer

Vi benytter i dag Tripletex og 24SevenOffice som er gode og ledende regnskapssystemer på nett. Vi kan komme med innspill til hva som passer for dere. Vi har også kjennskap til Barn-nett som har flere løsninger for barnehager, blant annet fakturering, HMS og personal.

Regnskap

Regnskap er kjernevirksomheten vår – og vi vet hvor viktig det er at dere kan følge regnskapet deres løpende! Vi benytter systemer som gjør at dere har innsyn i regnskapet på nett. Vi fører regnskapet løpende, alle fakturaer og lønninger betales direkte fra regnskapssystemet. Regnskapet er oppdatert til enhver tid. Eventuelle periodiseringer og avskrivninger gjøres fortløpende.

Fakturering 

Vi er godt kjent med fakturering og oppfølging av kundefordringer (foreldreinnbetalinger) hos barnehager. Vi kan foreta purringer av utestående, da dette ofte kan føles ubehagelig for dere som har den daglige kontakten i barnehagen.

Vi tar oss av fakturering av enkeltbarn, søskenmoderasjon, vedtak om redusert betaling, og kan komme med innspill til hvordan man håndterer fakturering ved for eksempel skilsmisser. Fakturaløsningene våre er elektroniske – vi kan således tilby fakturering på efaktura, epost og selvfølgelig per post.

Lønn

Vi vet hvor viktig det er med rett lønn til rett tid! Vi har mange års erfaring med å kjøre lønn, og vi bruker elektroniske lønnssystemer slik at de ansatte får tilgang på lønnsslipper i egen nettløsning, app eller på e-post. De ansatte kan også levere utlegg og reiseregninger elektronisk.

I barnehager med mange ansatte kan vi også håndtere lønnen i vår «egen» svært profesjonelle lønnsavdeling – Norsk Lønn AS, et eget selskap som kun har spesialisert seg på lønn, og hvor de benytter de mest moderne løsningene.

Ta kontakt

Vi i Skya vil at regnskap skal være enkelt for deg. Om du sender oss en melding tar vi kontakt med deg for en prat, slik at vi kan kartlegge hvilket behov deres barnehage har i dag.