Jobbe i Skya?

Bli en del av Skya-gjengen du også!

Vi vurderer alltid kandidater. Enten du har erfaring og ønsker å jobbe i et inkluderende firma, hvor du får lov til å jobbe med det du er god på. Eller om du er uten erfaring/nyutdannet og vil se hvilke muligheter som finnes. Ta kontakt med oss!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi søker regnskapsførere og autoriserte regnskapsførere til våre tre avdelinger:

17 av oss jobber i Tønsberg, i lyse og romslige lokaler på Kilen. Vi deler lokaler med gode kollegaer i Norsk Lønn AS og
Skya Markedsføring AS, noe som gir en herlig miks av ulike personligheter, hvor alle er innstilt på å bidra til et godt miljø.

Holmestrand-kontoret har i dag 3 regnskapsførere, men ønsker å bli fler. I koselige lokaler på Gullhaug er både stemningen og effektiviteten høy.

I Larvik jobber for øyeblikket 3 personer, hovedsakelig med regnskap for helserelaterte bedrifter. I hyggelige og lune lokaler på Borgejordet finner du ro og arbeidsglede.

 

I Skya vektlegger vi den gode kulturen vår. Verdiene våre er tillit, engasjement, omsorg og raushet. Vår visjon er å forbedre hverdagen til de rundt oss, skape gode opplevelser og følelser hos alle de vi møter. Vår misjon er å ligge i forkant og løse problemer hos kundene våre knyttet til økonomi, administrasjon, ledelse, HR, drift og vekst – med gode systemer, kunnskap og kompetanse.
Å ta vare på de ansatte slik at vi får langsiktige, gode ansettelsesforhold og dermed også gode kundeforhold er viktig for oss. Kundene våre betyr mye, og vi strekker oss langt for å løse kundens behov!
For å kunne bistå kundene våre ytterligere har vi vært med å etablere Skya Markedsføring AS, Norsk Lønn AS,
samt Foresight Consulting AS (CFO tjenester). Til sammen har vi lang og bred erfaring med regnskap, og vi bistår bedrifter fra mange ulike bransjer.

Hos oss får du:

• Jobbe i nettbaserte programmer
• Kontor i hyggelige lokaler, med parkering
• En fleksibel jobbhverdag, som gir deg muligheter til å styre egen hverdag ut fra ansvar, kunder og oppgaver, samt muligheter for hjemmekontor
• Spennende kunder å samarbeide med i et firma som ikke står stille og som hele tiden jobber for utvikling
• Engasjerte kollegaer med faglig tyngde
• Et særdeles godt arbeidsmiljø
• Kurs og kompetanseheving der vi ser at du har potensiale til å utvikle deg, styrke fagkunnskapen, eller holde vedlike kompetanse. Statsautoriserte regnskapsførere får dekket alle kurs innenfor autorisasjonsordningen.

 

Stillingene vil passe deg som er systematisk og holder orden og oversikt. Du kommuniserer godt med kunder og kollegaer, og enda bedre er det om du trives med å dele kunnskapen din! Du er i tillegg ansvarsfull, og det er også fint om du er nysgjerrig og tar en utfordring eller to.

 

Stillingene innebærer:

  • God kundeoppfølging og dialog med kunder
  • Regnskapsføring, lønnskjøring, utarbeide skattemelding og årsregnskap
  • Rådgivning i tråd med kompetanse
Ansatte i Skya